“RENAISSANCE is een krachtig statement dat precies mijn gevoel omschrijft: alsof de artiest in mij opnieuw is geboren,” zegt Davine. De Nederlandse zangeres spreekt vol trots over haar nieuwe album Renaissance. Het album bevat twaalf eigen, zeer persoonlijke songs die gezongen worden in de door haar zo geliefde Franse taal. Davine heeft een jaar aan dit album gewerkt waarop ze zowel haar respect aan het traditionele Franse chanson betuigt als kiest voor een eigen, vernieuwende sound. Als eerste single van het album is onlangs Cheveux Noirs verschenen. Een aanstekelijk lied met een metaforische lading. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wie je bent of je nu zwart, blond, bruin of rood haar hebt. De speling van het lot, momenten van hoop en liefde waaien symbolisch als de wind door je haar, je leven.

Schrijf je nu al in voor Renaissance, het nieuwe album van Davine dat in september zal verschijnen. Met de singles Cheveux noirs en La première fois. Het album is leverbaar op CD, Vinyl, Download en te beluisteren op Spotify en Apple Music.

Voor de inschrijvers is er een exclusieve gesigneerde fotoprint van de cover bijgesloten. Bij de Vinyl versie is de fotoprint op de maat van de hoes. Na het inschrijven ontvang je binnen 4 weken een link waarop je de inschrijving definitief kunt maken.

RENAISSANCE van Davine is de eerste release op het nieuwe platenlabel Records Gramophonique – Finest French Music. Binnenkort volgen meer releases van deze nieuwe Frans-Nederlandse platenmaatschappij gevestigd in Hilversum – Parijs – Lyon.

Inschrijven voor het nieuwe album Renaissance 

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Hoe wil je het album ontvangen? (verplicht)
CDVinyl 12'inch

Een persoonlijke boodschap voor het signeren?